Toimitusehdot

Keski-Suomen Hevosvaruste myy hevos-,ravi-, sekä ratsastustarvikkeita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille sekä organisaatioille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitustapa & Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Käytämme toimituksissamme postia ja matkahuoltoa tai toimitusta joihinkin raveihin.

Paketti tulee noutaa postista saapumisviikon ja sitä seuraavan kahden täyden kalenteriviikon aikana.

Matkahuolto varastoi saapuneen paketin kaksi arkipäivää saapumisilmoituksesta, jonka jälkeen matkahuolto perii varastointimaksun jonka maksaa paketin tilaaja.

Maksutavat

Käytössämme on yleiset suomalaiset pankkimaksupalvelut ja postiennakko.

Tilauksen peruuttaminen ja palautus

Tuotteet voi ostaa puhelimitse, sähköpostilla tai verkkokaupastamme. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mikäli tuote on käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Customoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asiakaspalautuksissa palautusmaksu on 8 €.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Reklamaatiot

Jos olet saanut väärän tuotteen tai tuote on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla kshevosvaruste@gmail.com tai puhelimitse 046 5906827

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä meille välittömästi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin tai matkahuoltoon.