Synteettinen kilpasila aisalenkein (STD)
Synteettinen kilpasila aisalenkein (STD) Synteettinen kilpasila aisalenkein (STD) Synteettinen kilpasila aisalenkein (STD)

Synteettinen kilpasila aisalenkein (STD)

RW-valjaat
385,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Synteettinen kilpasila aisalenkein.

Synteettinen STD kilpasila keskikoukulla sisältää: silan, aisanlenkit kannatinremmein, mahavyön aisanremmein, häntävyön häntäkapalla ja silatyynyn haluamallasi värillä. 

Runkovaihtoehtoina on 6cm ja 8 cm leveänä. 6cm runko tehdään matalammalla säkätilalla, "jenkkityyliin". 8cm runko puolestaan on väljällä säkätilalla.

RW-silat voidaan aina valmistaa myös hevosesi yksilöllisen selkämuodon mukaisesti ilman lisähintaa.

Mahavyövaihtoehdot:  neopreeninen tai vohvelisynteettinen kiinteällä tai joustavalla rakenteella.

Valitessasi rintaremmivaihtoehdoista: suora ja Y-mallinen synteettinen, johon saatavana tehostevärit: punainen, sininen, vihreä, valkoinen, hopeanharmaa tai kulta/beige, sekä nimikointi haluttaessa. Saat nimipainatukset rinta- / kaularemmiin haluamallasi tekstillä tai merkeillä. Katso kuvista tekstivaihtoehdot. Laita tilauksen lopussa lisätietoihin haluamasi teksti ja kirjasinmalli, sekä tekstin väri.

Tilauksen lopussa olevaan lisätietoja -kohtaan voi lisätä erityistoiveita, esim. silatyynyn väritoiveet, tehostevärit, mahdollisesti silaan sama väriteema, ym.

Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua