TWisted3D synteettinen valmennussila aisalenkein (perinteinen valjastus)
TWisted3D synteettinen valmennussila aisalenkein (perinteinen valjastus) TWisted3D synteettinen valmennussila aisalenkein (perinteinen valjastus)

TWisted3D synteettinen valmennussila aisalenkein (perinteinen valjastus)

RW-valjaat
489,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

TWisted3D -sarjan synteettinen valmennussila STD/aisanlenkein 10cm rungolla.

TWisted3D-silan muotoilu on täysin ainutlaatuinen ja ennenkokematon. Silan erityinen tuotesuojattu hevosen säkän väistävä runkotekniikka vapauttaa selän ja lavat silan paineelta sopien kaikille hevosille hevosen koosta ja yksilöllisistä eroavaisuuksista riippumatta.

Synteettinen TWisted3D- valmennussila keskikoukulla sisältää 10 cm TWisted3D-silan (kuvan runkomalleista levein), aisanlenkit kannatinremmein, mahavyön aisanremmein, häntävyön häntäkapalla, silatyynyn haluamallasi värillä.

Mahavyövaihtoehdot:  neopreeninen tai vohvelisynteettinen kiinteällä tai joustavalla rakenteella.

Valitessasi rintaremmivaihtoehdoista: suora (lyhyet tai pitkät liinat) ja Y-mallinen synteettinen, johon on saatavana tehostevärit: punainen, sininen, vihreä, valkoinen, hopeanharmaa tai kulta/beige, sekä nimikointi haluttaessa. Saat nimipainatukset rinta- / kaularemmiin haluamallasi tekstillä tai merkeillä. Katso kuvista tekstivaihtoehdot. Laita tilauksen lopussa lisätietoihin haluamasi teksti ja kirjasinmalli, sekä tekstin väri.


Tilauksen lopussa olevaan lisätietoja -kohtaan voi lisätä erityistoiveita, esim. silatyynyn väritoiveet, tehostevärit, ym.

Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua