Nahkainen kilpasilapaketti aisalenkeillä
Nahkainen kilpasilapaketti aisalenkeillä

Nahkainen kilpasilapaketti aisalenkeillä

RW-valjaat
731,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Nahkainen kilpasila aisalenkein.

Classic-sarjan silakompletti sisältää seuraavat osat:

Kilpasila STD aisanlenkeillä.

Kilpasila keskikoukulla sisältää silan, aisanlenkit ja yliremmit, sekä silatyynyn, häntävyön häntäkapalla, mahavyön.

Silan runko on valittavissa 6cm tai 8cm leveänä ja säkätila on väljä. RW-silat voidaan aina valmistaa myös hevosesi yksilöllisen selkämuodon mukaisesti ilman lisähintaa.

Mahavyövaihtoehdot: nahkainen joustovyö, synteettinen joko neopreeninen tai vohvelipintainen kiinteällä tai joustavalla rakenteella.

Kilparintaremmivaihtoehdot: suora- tai Y-malli ja materiaalit nahka tai synteettinen, tehostevärillä tai kokomustana. Synteettiseen rintaremmiin on saatavana tehostevärit: punainen, sininen, vihreä, valkoinen, hopeanharmaa, kulta/beige. Tehostevärivalikko koskee vain synteettistä rintaremmiä.

Silan lisäksi kompletissa nahkaiset kilpaohjakset kolmesta väristä; musta, vaalea tai pähkinä tummanruskea. Mahdollisuus valita myös treenipituus.

Suitsi nahkaa, jossa kahta kokoa, normaali tai suuri, tehosteväri esim. otsapantaan.

Obersekki nahkaa leukalenkillä, perän kiinnitys keskikoukkuun joko nahkalenkki tai messinkilukko

Silaan valittavissa anatominen tekstiilipatja toiveiden mukaisin värein yksi- tai kaksivärisenä, (katso kuva)

UUTTA! Meiltä saat myös nimipainatukset synteettisiin osiin: suitsen otsapantaan ja rintaremmiin haluamallasi tekstillä tai merkeillä. Katso kuvista tekstivaihtoehdot. Laita tilauksen lopussa lisätietoihin haluamasi teksti ja kirjasinmalli, sekä tekstin väri.


Tässä perustapauksessakin jo siis suuri määrä vaihtoehtoja toiveiden mukaan. Mahdollista myös "sekoitella" kilpa- ja valmennusvaljaan osia keskenään, kysy hinta erikseen haluamallesi kokonaisuudelle.


Ostoskorin lopussa mahdollisuus erityistoiveiden lisäämiseen, esim. silapatjan väritoiveet, tehostevärin sijoittaminen esim. suitsen otsapantaan ja/tai rintaremmiin, sekin perälenkit... yms.


Paketin ostajalle valjaslaukku kaupan päälle!Paino:
9 kg
Arvostelut 0 arvostelua