TWisted3D synteettinen kilpasila QH
TWisted3D synteettinen kilpasila QH TWisted3D synteettinen kilpasila QH TWisted3D synteettinen kilpasila QH TWisted3D synteettinen kilpasila QH TWisted3D synteettinen kilpasila QH TWisted3D synteettinen kilpasila QH TWisted3D synteettinen kilpasila QH

TWisted3D synteettinen kilpasila QH

RW-valjaat
470,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

TWisted3D-silan muotoilu on täysin ainutlaatuinen ja ennenkokematon. Silan erityinen tuotesuojattu hevosen säkän väistävä runkotekniikka vapauttaa selän ja lavat silan paineelta sopien kaikille hevosille hevosen koosta ja yksilöllisistä eroavaisuuksista riippumatta.

Kilpasila keskikoukulla sisältää silan, silatyynyn, häntävyön häntäkapalla ja mahavyön.

Runkovaihtoehtoina on 6cm ja 8 cm leveä TWisted3D- silarunko, joista kuvissa vasemmalla 6cm ja keskellä 8cm leveä runkomalli.

Mahavyövaihtoehdot:  neopreeninen tai vohvelisynteettinen kiinteällä tai joustavalla rakenteella.

Rintaremmivaihtoehdot: suora ja Y-mallinen synteettinen, johon saatavana tehostevärit: punainen, sininen, vihreä, valkoinen, hopeanharmaa tai kulta/beige, sekä nimikointi haluttaessa. Saat nimipainatukset rinta- / kaularemmiin haluamallasi tekstillä tai merkeillä. Katso kuvista tekstivaihtoehdot. Laita tilauksen lopussa lisätietoihin haluamasi teksti ja kirjasinmalli, sekä tekstin väri.

Tilauksen lopussa olevaan lisätietoja -kohtaan voi lisätä erityistoiveita, esim. silatyynyn väritoiveet, tehostevärit, mahdollisesti silaan sama väriteema, ym.

Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua